Antalyalı 'Tombili' - Son Dakika
Güncel

Antalyalı 'Tombili'

Antalyalı \'Tombili\'

Antalya'da market işletmecisi Uğur Cengiz'in parkta yaralı bulup sahiplendiği kedisi 8 kilo 200 gram ağırlığı ile Kadıköy'de heykeli dikilen 'Tombili'ye benziyor.

19.10.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da market işletmecisi Uğur Cengiz'in parkta yaralı bulup sahiplendiği kedisi 8 kilo 200 gram ağırlığı ile Kadıköy'de heykeli dikilen 'Tombili'ye benziyor. Semt halkının çizgi roman kahramanı kediden esinlenerek 'Garfield' diye çağırdığı kediyi Uğur Cengiz 2 yıl önce parkta yaralı buldu ve veterinere götürerek tedavi ettirdi. Uğur Cengiz, renginden dolayı kediye 'Altın' adını verdi.

Parkta bulduklarında kedinin sırtında yara olduğunu söyleyen Uğur Cengiz, 'Önce yarasını tedavi ettirdik. Sonra işyerine getirip beslemeye başladık. 2 yılda kilosunu ikiye katladı ve 8 kilo 200 grama çıktı. Aşırı kiloları nedeniyle yürümekte güçlük çekse de mahallenin maskotu oldu. Gündüzleri içeride yatar, geceleri dışarı çıkar. Görenler 'Yerli Garfield' deyip fotoğraf çektiriyor. Markette onu her an bir kartonun içinde, dolapta, masa üstünde, dışarda motosiklet üstünde, herhangi bir yerde otururken görebilirsiniz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyalı 'Tombili' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement