Antalyaspor Başkanı Gencer: Eto'o'yu Transfer Etmek İçin Çorapları Bile Sattık - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Başkanı Gencer: Eto'o'yu Transfer Etmek İçin Çorapları Bile Sattık

Beyazıt Öztürk, Gencer'in kıyafetinin ne kadar şık olduğundan bahsederken Antalyaspor başkanı "Eto'o'yu transfer etmek için çorapları bile sattık" diyerek espriyi patlattı. Eto'o ise gülme krizine girdi.

12.03.2016 11:27  Güncelleme: 11:53

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, dün gece Beyaz Show'a konuk oldu. Gültekin Gencer'in "Eto'o'yu transfer etmek için çorapları bile sattık" sözleri stüdyodaki herkesi kahkahaya soktu.

"ÇORAPLARI BİLE SATTIK"

Beyazıt Öztürk'ün Gencer için "Ayakkabılar, pantolon ve çorap uyumuna teşekkür ederim" ifadesini kullanırken Antalyaspor başkanı ise "Eto'o'yu transfer edebilmek için çorapları bile sattık" diyerek espriyi patlattı. Bu sözler üzerine Eto'o da kendini tutamadı ve gülme krizine girdi.

"HERKES ŞOK OLDU"

Eto'o'nun Türkiye'ye transfer sürecini anlatan Gencer, "Herkes şok oldu. Kimse inanmadı böyle bir transfer yapacağımıza. Çok güzel oldu yani" dedi.

Antalyaspor Başkanı Gencer: Eto\'o\'yu Transfer Etmek İçin Çorapları Bile Sattık

Son Dakika Spor Antalyaspor Başkanı Gencer: Eto'o'yu Transfer Etmek İçin Çorapları Bile Sattık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Antalyali: Bu kadar kötü bir yönetim olamaz eto yu aldın diye kendi reklamını yapıyor sponsorlar olmasa ruyada gorurdu 13 0 Yanıtla
  • ant: Cakala cevap; harbi leş yiyen cakalsın. 1 5 Yanıtla
    Antalyali: Zoruna mi gitti lan cakal 1 0
  • can: eyi halt ettin. Şampiyon mu olacak. yoksa kupayı mi alacan. Etoymus. Çok iyiydi sen de işi ne.Adam çürümüş. Bundan böyle hiçbir fenerli Eto denen adamın adını bile duymak istemiyor duyurulur. ?? 1 3 Yanıtla
  • ASENA: çok komikmiş kardeş lütfen bir daha yapma:) 2 1 Yanıtla
  • mözil: Yemin etsin, inanalim 0 0 Yanıtla

Advertisement