Kebrene Antik Kentinde Define Avına 2 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kebrene Antik Kentinde Define Avına 2 Gözaltı

Kebrene Antik Kentinde Define Avına 2 Gözaltı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Çaldağı Köyü yakınlarında bulunan Kebrene Antik Kentinde define arayan ve izinsiz kazı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.

08.12.2014 17:19  Güncelleme: 18:47

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Çaldağı Köyü yakınlarında bulunan Kebrene Antik Kenti'nde dedektörle define arayan ve izinsiz kazı yaptığı belirlenen iki kişi yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipler, Bayramiç'e bağlı Çaldağı Köyü yakınlarında bulunan Kebrene Antik Kenti'nde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Belirtilen SİT alanında yapılan kontrolde S.K. ve A.Y. izinsiz kazı yaptığı sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve çevresinde bir altın sikke, iki metal obje, bir metal arama dedektörü ve kazı malzemeleri ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçen malzemeler ise Çanakkale Müze Müdürlüğüne teslim edildi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kebrene Antik Kentinde Define Avına 2 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement