Aosb'den Atık Su Kirliliği Azalan Fabrikalara Ödül - Son Dakika
Yerel

Aosb'den Atık Su Kirliliği Azalan Fabrikalara Ödül

Aosb\'den Atık Su Kirliliği Azalan Fabrikalara Ödül

Türkiye’nin en çevreci organize sanayi bölgeleri arasında yerini sağlamlaştıran Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), proses atık su aykırılığı bir önceki yıla oranla azalan 8 sanayi kuruluşunu ödüllendirdi.

24.01.2017 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en çevreci organize sanayi bölgeleri arasında yerini sağlamlaştıran Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), proses atık su aykırılığı bir önceki yıla oranla azalan 8 sanayi kuruluşunu ödüllendirdi.

Çevre kirliliğinin önlenmesi ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması için her türlü tedbiri alan AOSB, bu misyonunu 2016 yılında da kararlılıkla sürdürdü.

351 firmaya ait toplam 407 işletmenin faaliyet gösterdiği AOSB'de, her yıl olduğu gibi bu yıl da atık su kirliliği azalan fabrikalar ödüllendirildi. Çevreye ve doğaya duyarlı projeler konusunda sanayicileri teşvik etmek amacıyla dağıtılan ödüller kapsamında, öncelikle proses atık su aykırılığı azalan firmalar belirlendi.

AOSB Arıtma Tesisleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen denetimler sonucunda, Bakırlar İplik San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Dunapack Dentaş Ambalaj ve Kağıt San. A.Ş. "Platin Grubu Başarı Belgesi"; Meltem Kimya ve Teks. San. İth. İhr. Ltd. Şti, SWS Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti ile Zahit Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. "Altın Grubu Başarı Belgesi"; Gürsoy Yem Gıda ve Hayvancılık San. ve Tic. Ltd. Şti, Kükre Gıda ve İth. Mad. Nak. ve Özel Eğitim Hiz. Tic. San. A.Ş. ile Teknik Bağlantı Elemanları San. ve Tic. A.Ş. "Gümüş Grubu Başarı Belgesi" almaya hak kazandı.

AOSB Arıtma Tesisleri Müdürü Demet Cavlak Göçer, Çevre Mühendisi Semiha Özmüş ile birlikte ödül alan fabrikaları ziyaret ederek, firma yöneticilerine başarı belgelerini verdi. Firmalara, başarı belgeleri ile birlikte arokarya çamı fidanı hediye edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aosb'den Atık Su Kirliliği Azalan Fabrikalara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement