Aosb'den Sgk İl Müdürlüğüne "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Aosb'den Sgk İl Müdürlüğüne "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Aosb\'den Sgk İl Müdürlüğüne "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve beraberindeki yöneticiler, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürlüğü’ne, yeni hizmet binası için “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

21.07.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve beraberindeki yöneticiler, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adana İl Müdürlüğü'ne, yeni hizmet binası için "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

SGK İl Müdürü Bilal Canbolat'ı ziyarette, bölge müdürü Keskin'e, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Ayhan Uçak, Fen İmar Müdürü Banu Tanrıkulu ve İdari İşler Şefi Tolga Toybukoğlu eşlik etti.

AOSB Bölge Müdürü Keskin, kendisinin de bir dönem il müdürü olarak görev yaptığı SGK Adana İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının, tüm SGK çalışanları ve Adanalılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

SGK İl Müdürü Bilal Canbolat da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Bölge Müdürü Keskin ve beraberindekilere teşekkür etti. Canbolat, yeni hizmet binasının kendilerine yeni bir heyecan kattığını ve motivasyonlarını artırdığını belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aosb'den Sgk İl Müdürlüğüne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement