Apple'da Skandal! Hesaplar Birbirine Girdi - Son Dakika
Teknoloji

Apple'da Skandal! Hesaplar Birbirine Girdi

Apple\'da Skandal! Hesaplar Birbirine Girdi

iTunes Connect'te oluşan sorun kullanıcıları şaşırttı.

30.01.2015 15:44
Hasan Uğur Nayır - -

iTunes Connect servisi geliştiricilere uygulamalarının yeni sürümlerini yüklemeye, uygulamanın ne kadar indirildiği veya ne kadar satış olduğu gibi detayları görmesini, gerekli işlemleri yapmasına olanak tanıyor. Fakat bu sabah iTunes Connect'te bağlanan geliştiriciler çok ciddi bir sorunla karşılaştı.


Kullanıcılar kendi hesapları yerine rastgele olarak başka geliştiricilerin hesabıyla giriş yapmış olarak gözüktü. İşin kötüsü bazı hesaplarda yani büyük ve küçük şirketler veya bağımsız geliştiricilerin uygulamalarına erişim vardı. Bu durumda kötü niyetli bir hareketle uygulamaları silmeye veya çekmeye kalkışan birileri de olabilir. Bunu tam olarak bilemiyorum, fakat Apple sorunu çözmek için iTunes Connect'i kapattı ve bir müddet sonra yeniden aktif hale getirdi. Sistem durumu sayfasında şu anda iTunes Connect'te herhangi bir sorun yok gözüküyor.


Geliştiriciler sorun olduğunda Twitter'da durumları paylaştı. BlackBerry'nin uygulamaları ve daha başkalarına erişim farklı geliştiricilerin karşısına gelmiş. Skandaldan sonra Apple herhangi bir açıklama yapmış değil.









Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple'da Skandal! Hesaplar Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement