Araban'da Kosan Vakfı Kur'an Kursu İnşaatı Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika
Yerel

Araban'da Kosan Vakfı Kur'an Kursu İnşaatı Yararına Kermes Açıldı

Araban\'da Kosan Vakfı Kur\'an Kursu İnşaatı Yararına Kermes Açıldı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde faaliyet gösteren Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı tarafından Suruç ilçesi Kosan kırsal mahallesine yaptırılan 250 kişilik yatılı Kur’an Kursu inşaatı için Araban’da kermes açtı.

23.07.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde faaliyet gösteren Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Suruç ilçesi Kosan kırsal mahallesine yaptırılan 250 kişilik yatılı Kur'an Kursu inşaatı için Araban'da kermes açtı.

Kadri Tarikatı Şeyhi ve Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı Şeyh Mehmet Uçar, "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Kosan kırsal mahallesinde faaliyet gösteren kurucu başkanlığını yaptığım Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak Kosan kırsal mahallemizde temelini attığımız ve inşaatı hızla devam eden Güneydoğu bölgesinin en büyük Kur'an Kursu olan 250 kişilik erkek yatılı Kur'an Kursu inşaatı yararına Araban ilçesi merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde açtığımız kermese hayırsever vatandaşların kıyafet, ayakkabı, halı, yemek ve tatlı çeşitleri bağışının satışlarında elde edeceğimiz tüm gelirin Kosan Kur'an Kursu inşaatına yardım olacaktır. Kermesimize yardımda bulunan tüm Arabanlı kardeşlerimize Koşan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı olarak şahsım ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

Uçar, "Vakfımız tarafından Suruç ilçesi Kosan kırsal mahallesine yaptırdığımız Güneydoğu bölgesinin en büyük Kur'an Kursu olan 250 kişilik erkek yatılı Kur'an kursumuzun inşaatı tamamlandığında ülkenin her bölgesinden Kur'an ilmi almak için gelecek olan öğrencilerimizin tüm giderleri vakfımız tarafından karşılanarak Kur'an ilmi öğreteceğiz. Amacımız, gençlerimize Kur'an-ı Kerim'i okutup onlara İslam dinini daha yakından tanıtmaktır. Araban ilçesinde kermes açmak için bize müsaade ve imkan sağlayan Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir'e şahsım ve vakıfımız yönetimi adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Vakıf Başkanı Uçar, "Kosan Kur'an Kursu inşaatı için yurt içi ve yurt dışındaki hayırsever vatandaşların yardımları için 0546 570 06 10 numaralı telefondan bana ulaşabilirler" diyerek sözlerini tamamladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban'da Kosan Vakfı Kur'an Kursu İnşaatı Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement