Araban Kaymakamı Karabektaş, Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Araban Kaymakamı Karabektaş, Yaşlıları Ziyaret Etti

Araban Kaymakamı Karabektaş, Yaşlıları Ziyaret Etti

Gaziantep’in Araban ilçe Kaymakamı Serhat Karabektaş ve eşi Fatma Elif Karabektaş, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

24.03.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Araban ilçe Kaymakamı Serhat Karabektaş ve eşi Fatma Elif Karabektaş, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Serhat Karabektaş ve eşi Fatma Elif Karabektaş, Araban Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ve Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cabir Akgün ile birlikte ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki yaşlıları ziyaret etti. Karabektaş, yaşlıların sağlık durumları ve ekonomik durumları hakkında bilgiler aldı, gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

Kaymakam Karabektaş ile eşi Fatma Elif Karabektaş ilçeye bağlı Dağdancık kırsal mahallesinde yaşayan 110 yaşındaki Fatma Aslan ile ilçe merkezindeki Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan 99 yaşındaki Güli Şahin'i evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet edip hayır dualarını aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban Kaymakamı Karabektaş, Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement