Mersinde Baba, Aradığı Kızının Cesedini Buldu - Son Dakika
Güncel

Mersinde Baba, Aradığı Kızının Cesedini Buldu

Mersinde Baba, Aradığı Kızının Cesedini Buldu

Mersin'de evden kaçan kızını aramak için Adana'ya gelen baba, Seyhan Nehri'ne düşen kızının cansız bedenini bulunca gözyaşlarına boğuldu.

15.06.2014 17:45  Güncelleme: 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçesindeki evinden yaklaşık 10 gün önce kaçan kızını aramak için Adana'ya gelen baba, Seyhan Nehri'ne düşen kızının cansız bedenini bulunca gözyaşlarına boğuldu.

VATANDAŞLAR, KIZI SUDA ÇIKARDI

Alınan bilgiye göre, Seyhan Nehri üzerindeki tarihi Taşköprü'den genç bir kızın suya düştüğünü gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri ile sualtı polisleri, arama çalışması başlattı. Bu sırada kayıkla nehre açılan bazı vatandaşlar kızı sudan çıkarttı.

Baygın halde sudan çıkartılan ve Ayşe A. (16) olduğu öğrenilen genç kız, sahilde bekleyen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

BABASI, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bu arada, yaklaşık 10 gün önce Mersin'in Tarsus ilçesindeki evinden kaçan kızını aramak için Adana'ya geldiğini belirten Zafer A, köprüdeki kalabalığı görünce geldiği olay yerinde suya düşen kişinin kızı olduğunu öğrendi. Kızının öldüğü haberini alan Zafer A, gözyaşlarına boğuldu.

Zafer A'nın kızı için polise kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi. Ayşe A'nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersinde Baba, Aradığı Kızının Cesedini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement