Arap Futbolcular Fenerbahçe Tezahüratıyla Geldi - Son Dakika
Güncel

Arap Futbolcular Fenerbahçe Tezahüratıyla Geldi

Arap Futbolcular Fenerbahçe Tezahüratıyla Geldi

Arap futbolcular Fenerbahçe tezahüratıyla geldi Mustafa BAYER, Afyonkarahisar-DHA Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Raed, Al Faisaly ve Najran ile 1. Lig takımlarından Al Hazm ve Al Jeel, yeni sezon öncesi kamp için Afyonkarahisar'a geldi.

21.07.2015 12:21

Arap futbolcular Fenerbahçe tezahüratıyla geldi

Mustafa BAYER, Afyonkarahisar-DHA

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Raed, Al Faisaly ve Najran ile 1. Lig takımlarından Al Hazm ve Al Jeel, yeni sezon öncesi kamp için Afyonkarahisar'a geldi. Suudi futbolcular, Zafer Bölgesel Havalimanı'nda Fenerbahçe'yi karşılamaya gelen taraftarlarla selfie yaptı.

Suudi Arabistan Pro Ligi ve 1. Lig takımından oluşan 5 takımın bulunduğu özel uçak, Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'ndeki Zafer Bölgesel Havalimanı'na iniş yaptı. İşlemlerin ardından kendilerini bekleyen otobüslere yönelen Suudi futbolcular, aynı dakikalarda havalimanına iniş yapan Fenerbahçe'yi bekleyen taraftarı görünce şaşırdı. Sarı-lacivertli taraftarın arasından geçen futbolcular, Fenerbahçe tezahüratlarını ilgiyle izledi.

Suudi futbolcular, Fenerbahçe taraftarlarıyla selfie yaptı. Sarı lacivertli taraftarların arasından geçerek kendilerini bekleyen otobüslere binen futbolcular, Afyonkarahisar'da kamp yapacakları otele gitti. Suudi takımlarının Afyonkarahisar kampıyla ilgili bilgi veren organizasyon şirketi yetkilisi Murat Edis, 5 takımın Afyonkarahisar'da 17 gün kamp yapacağını söyledi. Futbolcuların Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'tan aynı uçakla geldiğini aktaran Edis, Takımlar 8 Ağustos'a kadar burada kalacak. Toplamda 4- 5 hazırlık maçı yapacaklar. Buradaki kamp süresinin ardından Arabistan'a dönecekler dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arap Futbolcular Fenerbahçe Tezahüratıyla Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement