Arda Turan: İleride Futbol Federasyonu Başkanı Olmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Arda Turan: İleride Futbol Federasyonu Başkanı Olmak İstiyorum

Atletico Madrid'in milli yıldızı Arda Turan, katıldığı bir programda "Hayallerim çok büyük. İleride Futbol Federasyonu Başkanı olmak istiyorum" dedi.

03.01.2015 08:16  Güncelleme: 09:27

İspanya La Liga'da verilen arada, tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Atletico Madrid'li futbolcu Arda Turan, burada birçok televizyon programına katıldı. Bunlardan birisi de son olarak TV8'de yayınlanan Hülya Avşar Show adlı programda samimi açıklamalarda bulundu.

"TFF BAŞKANI DA OLABİLİRİM"

Arda, "Ülkemi Avrupa'da en üst seviyede temsil etmek istiyorum. Dönersem yine Galatasaray'a dönerim. Hayallerim çok büyük. Hocalık düşünüyorum ama ileride Futbol Federasyonu Başkanı da olabilirim. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çok iyi oyuncularımız var şampiyon olabiliriz. Şu anda en iyi takım Beşiktaş. Ben kendi takımımın şampiyon olmasını isterim. Ronaldo ile aynı sitede oturduğumuz için gördüğümüzde selamlaşıyoruz. 'N'apıyorsun? İyi misin?' falan..." sözlerini sarf etti.

"BAYRAMPAŞA'DA "TEL MAŞA"DİYE ÇAĞIRDIKLARI ÇOCUĞUM"

Genç futbolcu, programda doğup büyüdüğü Bayrampaşa'ya olan sevgisini bir kez daha dile getirdi: "Aileme başka bir yerde çok daha güzel bir ev aldım ama onlar her sabah uyanıp Bayrampaşa'ya gittiler. Biz Bayrampaşa'dan kopabilen insanlar değiliz. Ben, bugün hâlâ canım sıkıldığında soluğu o semtte alıyorum. Çünkü orada Arda Turan değil, 'n'aber tel maşa' diye çağırdıkları çocuğum. En sevdiğim yemek ise hâlâ annemin yaptığı kuru fasulyedir."

Arda Turan: İleride Futbol Federasyonu Başkanı Olmak İstiyorum
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arda Turan: İleride Futbol Federasyonu Başkanı Olmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sussam olmaz: Cilkini cikardin cakma ispanyol sen once futbolcu ol sonra birseyler olursun 3 7 Yanıtla
  • Real mardin: Magazin başkanı olmada 5 3 Yanıtla
  • Rock: Her kuşu ....... Kaldı leylek 4 4 Yanıtla
  • Burak: Hahaaa ya biraksin bu isleri tipe bak. Gerci demiroren gibi bi tipin baskan oldugu yerde oda olabilir :)) fatih terimide baskan yardimcisi yapsinlar. Doymadi turk futbolunu somurmeye. Millet bisey demiyor ama eski gs'li futbolcular bile bikti bu durumdan. Isi gucu lobi. Bakalim basimiza ne isler acicak daha bu terim. 1 6 Yanıtla
  • ali: Bilmem farkındamısın Acun seni kullanıyor İspanyada lig başlıyor sen burda Acunun peşinde gesziyorsun 2 4 Yanıtla
  • Kemal Sunar: Bundan hic rahatlik yok 4 2 Yanıtla
  • Cascolin: Başka Arda Turan çıksın futbol örnegı TFF. 1 1 Yanıtla
  • Mehmet : Sacma haber 0 2 Yanıtla

Advertisement