Ardahan 10 Bin Fidan Dikip, Halay Çektiler - Son Dakika
Güncel

Ardahan 10 Bin Fidan Dikip, Halay Çektiler

Ardahan 10 Bin Fidan Dikip, Halay Çektiler

10 bin fidan dikip, halay çektiler CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Gönül Elçileri' projesi kapsamında 10 bin fidan davul- zurna ve halay eşliğinde toprakla buluşturuldu.

07.05.2015 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 bin fidan dikip, halay çektiler

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Gönül Elçileri' projesi kapsamında 10 bin fidan davul- zurna ve halay eşliğinde toprakla buluşturuldu. Merkeze bağlı Çamlıçatak Köyü'nde yapılan ağaç dikme projesine Vali Ahmet Deniz ile eşi Olcay Deniz, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz, Emniyet Müdürü Selami Hüner, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gönül Elçileri projesi ile 10 bin fidan diktiklerini belirten Vali Ahmet Deniz, "Böylesi güzel bir proje ile bugün 10 fidanı toprakla buluşturduk. Ardahan'da planladığımız ağaç dikim hedefimiz 3 milyondur. Ardahan ilimiz, doğası tabiatıyla muhteşem bir yer fakat ormanları ile daha güzelleşsin istiyoruz. Bizim geleceğe bırakacağımız en güzel miras bu ormanlardır. Ardahan'da soğuk ve yağışlı hava şartları nedeniyle fidanlarımızı ancak bugün toprakla buluşturduk" dedi. Konuşmaların ardından oluşturulan Bereket Ormanı'na ilk fidanları Vali Deniz ile eşi Olcay Deniz toprakla buluşturdu ve suladı. Program kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın anısına da birer fidan dikildi. Fidanların dikilmesinin ardından Vali Ahmet Deniz, etkinliğe katılan öğrenciler, kurum müdürleri, orman işçileri ve vatandaşlarla birlikte davul-zurna eşliğinde halay çekti. Yoldan geçenlerinde eşlik etmesiyle alanda uzun halay kuyruğu oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan 10 Bin Fidan Dikip, Halay Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sedrettin oner: Sayin valim.saygi deger eşiniz olcay hanim efendiye dikkiginiz her agaç ve dikileçek her agaç için .siz ve eşinize sonsuz şukranlarimi sunarim.SAYGİLARİMLA. 0 0 Yanıtla

Advertisement