Ardahanlı Gençlerin Ankara'ya Müzik Yolculuğu - Son Dakika
Yerel

Ardahanlı Gençlerin Ankara'ya Müzik Yolculuğu

Ardahanlı Gençlerin Ankara\'ya Müzik Yolculuğu

Ardahanlı liseli müzisyenler sahnede olmak için Ankara'ya Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışmasının elemelerine gidiyorlar.

28.02.2014 08:38  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahanlı liseli müzisyenler sahnede olmak için Ankara'ya Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın elemelerine gidiyorlar.

Serhat Hacıpaşalıoğlu'nun önderliğinde End Productions'ın 17 yıldır aralıksız sürdürdüğü, Türkiye'nin en çok genç katılımcılı ve en uzun soluklu rekortmen organizasyonu Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme heyecanı Ankara'da başlıyor.

1-2 Mart tarihinde Anadolu Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan elemelerin heyecanı devam ederken elemelere Ankara dışından katılacak okullar da belli oldu. Türkiye'nin her yerinden binlerce müzik tutkunu liselinin her yıl coşkulu katılım gösterdiği yarışmanın Ankara elemelerinde Ardahan'ı "Ardahan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi" temsil edecek.

Liselilerin müziklerini özgürce gösterebildikleri ilk ve tek platform olan Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması için Ardahan'dan büyük hayaller ve umutlarla gelen gençlerin tek hedefi İstanbul'daki muhteşem final gecesinde yer almak ve hem kendilerini hem de Ardahan'ı tanıtmak.

HAYALLERİ İÇİN UMUT YOLU 1079 KM

Ardahan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri müziğe olan tutkuları için 1079 km yol gidecek. Yarışmada okullarını ve şehirlerini en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirten öğrenciler kalp çarpıntılarıyla çıktıkları müzik yolcuğunu İstanbul'daki finalde birinci olarak tamamlamak istiyorlar. Ardahanlı gençler hemşerilerinden moral ve destek bekliyor. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahanlı Gençlerin Ankara'ya Müzik Yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement