Arguvan Hükümet Konağına Asansör - Son Dakika
Güncel

Arguvan Hükümet Konağına Asansör

Arguvan Hükümet Konağına Asansör

Arguvan Hükümet Konağına asansör yapımına başlandı.

02.10.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arguvan Hükümet Konağına asansör yapımına başlandı.

Kaymakamlığa gelen yaşlı, hasta ve engellilerin daha rahat hizmet edebilmeleri amacıyla Arguvan Hükümet Konağında başlayan asansör yapım çalışmaları sürüyor.

Yaşlı, hasta ve engellileri sık sık ziyaret eden Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerek kurumlardan hizmet alma anlamında, gerekse kendilerini ziyaret etme konusunda yaşlılar, hastalar ve engellilerin zaman zaman asansör taleplerini gündeme getirdiklerini belirtti.

Kaymakam Yosunkaya, "Biz de önceliklerimiz arasında bulunan yaşlı, hasta ve engelli kardeşlerimizin bu taleplerini yerine getirmek için Hükümet Konağımızda asansör yapım çalışmasını başlattık. İnşallah en kısa sürede bütün halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Şehit annesi 75 yaşındaki Fatma Göksu, Kaymakam Yosunkaya'yı ziyaret ederek Hükümet Konağı'na asansör hizmeti verileceği için teşekkür etti.

Göksu, "Kaymakam Bey göreve başladığından beri bizleri sık sık ziyaret ediyor, sorunlarımızı dinliyor. Özellikle yaşlıları ve engellileri dinleyerek sorunlarını çözüyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arguvan Hükümet Konağına Asansör - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement