Arızalı Yazıcılar Bomba Sanılınca - Son Dakika
Güncel

Arızalı Yazıcılar Bomba Sanılınca

Arızalı Yazıcılar Bomba Sanılınca

Bilecik’te bir okulun bahçesinin yan tarafındaki boş alana bırakılan kullanılmayan yazıcılar bomba sanılınca polis ekipleri ekipler harekete geçti.

14.08.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te bir okulun bahçesinin yan tarafındaki boş alana bırakılan kullanılmayan yazıcılar bomba sanılınca polis ekipleri ekipler harekete geçti.

Olay, Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Dağıstanlı Sokak üzerinde bulunan Edebali Ortaokulu'nun yanında bulunan boş alanda yaşandı. Okul yetkilileri tarafından kullanılmayan ve kırık malzeme temizliği yapıldı ve çalışmayan ve kırık olan bilgisayar yazıcıları binanın yanında bulunan boş alana bırakıldı. Yanında kablolarının da olduğu yazıcılar bomba zannedilince polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, asayiş ve trafik ekipleri şüpheli paketlerinin etrafından önlem alarak, sokağı trafiğe kapattılar. Şüpheli paketlerinin yanına gidildiği zaman 2 adet bilgisayar yazıcısı olduğu tespit edilince, sokakta yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Ekipler, olay yerinden olumsuz bir durum olmasından dolayı sokağı trafiğe açarak normale dönerken.

Sokak sakinlerinin tepki gösterdiği okul yetkilileri, boş araziye atılan bilgisayar yazıcısının kırık olduğunu ve kullanılmadığını için oraya bırakıldığını söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arızalı Yazıcılar Bomba Sanılınca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement