Define arama Bahanesiyle Arkadaşını Öldürdü, Bir Gün Sonra İtiraf Etti - Son Dakika
Güncel

Define arama Bahanesiyle Arkadaşını Öldürdü, Bir Gün Sonra İtiraf Etti

Aydın'da T.C. isimli bir kişi, define arama bahanesiyle ormanlık alana götürdüğü arkadaşı Gültekin Gök'ü başına bir el ateş ederek öldürdü. T.C. olaydan bir gün sonra her şeyi itiraf etti.

16.04.2015 20:22  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da bir gün önce kaybolan kişinin, zanlı arkadaşının itirafıyla Muğla'da öldürüldüğü ortaya çıktı. Çine Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan T.C. (30), arkadaşı Gültekin Gök'ü (34) Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Elmacık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir gün önce pompalı tüfekle öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine söz konusu yere giden ekipler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine Cenaze İşleri Şefliğinde işçi olarak çalışan Gök'ün cesedini buldu. Ceset, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"BORCUNU VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM" İDDİASI

Gözaltına alınan katil zanlısı T.C'nin Gök'ü daha önce kendisinden aldığı parayı ödemesine rağmen borcunun kapanmadığını ileri sürmesi üzerine öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

DEFİNE BAHANESİYLE KANDIRMIŞ

T.C.'nin Muğla'nın Yatağan ilçesinde define olduğuna inandırdığı Gök'ü, ormanlık alanda gösterdiği yeri kazarken başına bir el ateş ederek öldürdüğü iddia edildi.

Define arama Bahanesiyle Arkadaşını Öldürdü, Bir Gün Sonra İtiraf Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Define arama Bahanesiyle Arkadaşını Öldürdü, Bir Gün Sonra İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • 1: Bizim türk kadar paraya tapan hir millet görmedim daha. . . salak adam. . . önce hakkini kanuni yollardan aramalydi. . . para da para olsa. . . belki de bir kac yüz liradir. . . 7 12 Yanıtla
  • tc: Yeni turkiye 8 4 Yanıtla
  • bahrye: Serefsizzz 10 2 Yanıtla
  • juluk: aç insandan işsiz insandan arkadaş olmaz 6 5 Yanıtla
  • Sezer: Türkiye'de vuran vurana neden idam geri gelmez anlamış Değilim Avrupa'da sözde idam yok ama genelde polis bu tip olayları af etmiyor öldürüyor bir şekilde kılıfına uyduruluyor 3 6 Yanıtla
  • bahrye: Kuzenim kuzenim alıç anı istemek suç canından olan kuzenim canım halen inanamıyorum 2 3 Yanıtla
  • : aç aç gözllüğünün sonu 1 1 Yanıtla
  • kimsesiz: İnsanlar ne hale geldi yazik 0 1 Yanıtla

Advertisement