Arsene Wenger, Oğuzhan Özyakup İçin Tekrar Devrede - Son Dakika
Spor

Arsene Wenger, Oğuzhan Özyakup İçin Tekrar Devrede

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, yaz döneminde ilgisini saklamadığı eski oyuncusu Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş ile tekrar masaya oturmaya hazırlanıyor.

18.09.2016 11:06

Benfica maçına izleme ekibi yollayan menacer Arsene Wenger'in İngiliz devi Arsenal'in alt yapısında yetiştikten sonra 473 bin Euro karşılığında Beşiktaş'ın yolunu tutan Oğuzhan Özyakup, ortaya koyduğu mükemmel performansla eski kulübünün iştahını kabartmaya devam ediyor.

20 MİLYONA ÇOK DEMİŞTİ

Sezon başında Arsene Wenger'in ısrarları doğrultusunda Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çalan İngiliz yetkililer, Kartal'ın '20 milyon Euro'yu verirseniz Oğuzhan sizin' cevabıyla görüşmeleri askıya almıştı. Premier Lig'in ilk haftasından itibaren hücum ağırlıklı orta sahaları Ramsey ve Cazorla'ya alternatif üretmekte zorlanan Wenger'in Oğuzhan'dan vazgeçmediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Benfica ile Portekiz'de oynadığı Şampiyonlar Ligi grup mücadelesine yardımcılarından birini gönderen Fransız menacerin, Oğuzhan Özyakup ve Benfica'nın 19 yaşındaki golcüsü Gonçalo Guedes hakkında ayrıntılı rapor istediği belirtildi.

45 DAKİKADA HARİKALAR YARATTI

Mücadelenin ilk yarısında şanssız bir sakatlık yaşayan ve son 45 dakikada yerini Talisca'ya bırakmak zorunda kalan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, buna rağmen 24 pasın 23'ünde isabet tutturarak devrenin en iyilerinden olmayı başardı.

BONSERVİSİ ÖDEMEYE HAZIR

Oğuzhan için devre arası transfer döneminde Beşiktaş'la yeniden temasa geçebileceği öğrenilen Londra temsilcisinin, 20 milyon Euro'luk bonservis bedelinini ödeyerek bombayı patlatabileceği belirtildi.

(Fanatik)

Arsene Wenger, Oğuzhan Özyakup İçin Tekrar Devrede
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arsene Wenger, Oğuzhan Özyakup İçin Tekrar Devrede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement