Artık Haftanın En Beklenen ve Sevilen Günü Pazartesi!   - Son Dakika
Güncel

Artık Haftanın En Beklenen ve Sevilen Günü Pazartesi!

Artık Haftanın En Beklenen ve Sevilen Günü Pazartesi!  

Pazartesi gününü haftanın en çok beklenen ve sevilen günü haline getiren Paramparça her yeni bölümüyle kendi rating rekorunu kırıyor ve tüm rakiplerini geride bırakıyor.

13.01.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araştırmalara gore Paramparça, 2014 Eylül ayından beri yayınlanan en başarılı dizi olarak tarihe geçti. İddialı tüm yapımların açık ara önüne geçen Paramparça, hem Pazartesi gününün hem de sezonun en iyi dizisi olarak zirveye oturdu.

"PARAMPARÇA"KENDİ REKORUNUN PEŞİNDE

Geçtiğimiz hafta 6. bölümünde yüzde 26,47 izlenme payı ile ratingleri "Paramparça" eden dizi, dün yayınlanan 7. bölümüyle çıtayı daha da yükselterek yüzde 27,69 izlenme payı yakaladı.

Böylelikle bir önceki bölümün ratinglerine göre 1 puan artış gösterdi. Dün akşam Türkiye'yi ekrana kilitleyen Paramparça, en yakın rakibine de nedereyse yüzde 50 fark attı.

Her bölüm artan ratinglerle Paramparça, tek bir rating grubunda değil, tüm hedef kitlelerde yakalanan birinciliklerle başarılı olunabileceğini kanıtladı.

Paramparça artık sadece kendi rekorunu kırıyor!

PAZARTESİ AKŞAMI STAR TV'DE

Farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanmasını ele alan, sezonun en iddialı dizisi Paramparça, her Pazartesi günü saat 20:30'da Star TV'de

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artık Haftanın En Beklenen ve Sevilen Günü Pazartesi!   - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement