Artık Sizde Bir Alman Kadar Ucuza Otel Bulabileceksiniz - Son Dakika
Basın Bültenleri

Artık Sizde Bir Alman Kadar Ucuza Otel Bulabileceksiniz

Artık Sizde Bir Alman Kadar Ucuza Otel Bulabileceksiniz

120 para birimi ve 39 dil desteğiyle yüzbinlerce otel için fiyat karşılaştırması yapıp, saniyeler için en ucuz oteli bulmaya yardımcı olan Govatra web sitesi yayına başladı.

12.03.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

120 para birimi ve 39 dil desteğiyle yüzbinlerce otel için fiyat karşılaştırması yapıp, saniyeler için en ucuz oteli bulmaya yardımcı olan Govatra web sitesi yayına başladı. Türk girişimciler Fırat Fidan ve Erhan Kaya tarafından kurulan Govatra 220 ülkeyi kapsama alanına alıyor.

En iyi otel fiyatlarını sağlamayı hedefleyen Govatra, yerli ve yabancı kullanıcılar için "Uncle Govatra" adı altında yepyeni bir bir hizmet sunmaya başladı. Türkiye'ye seyahat edecek olan yerli ve yabancı turistlerin Türkiye hakkındaki sorularını tamamen ücretsiz olarak 24 saat içerisinde cevaplayacak olan Uncle Govatra, seyahatseverlerin Türkiye'de yaşayan arkadaşları veya akrabaları gibi çalışacak.

25 Ocak'ta İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde İTÜ Mezunları Derneği ve TEB Girişim Bankacılığı sponsorluğunda gerçekleşen "Etohum Girişimcilik Zirvesi"nde 2014'ün en başarılı 15 girişiminden biri olarak seçilen Govatra, aralarında Markafoni kurucusu Sina Afra, Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, Aslanoba Capital'den Hasan Aslanoba, Mynet kurucusu Emre Kurttepeli, Index Group CEO'su Erol Bilecik, BIC Angels'dan Joachim Behrent'in olduğu 20 kişilik bir yatırımcı tarafından 2014 yılının en başarılı ve gelecek vaad eden girişimlerden biri olarak gösterildi.

Govatra hakkında bilgi almak ve aradığınız otele en uygun fiyatla ulaşmak için www.govatra.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Artık Sizde Bir Alman Kadar Ucuza Otel Bulabileceksiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement