Artvin Belediyesinin Yol Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Artvin Belediyesinin Yol Çalışmaları

Artvin Belediyesince yol çalışmalarına ağırlık veriliyor.

23.06.2015 15:23

Artvin Belediyesince yol çalışmalarına ağırlık veriliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Atatepe yolunda yapılan bariyer çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmanın bir kaç gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Bu yılın Artvin için yol yılı olacağını söylediklerini dile getiren Kocatepe, "Kafkasör festivalimize gelen misafirlerimizin Kafkasör Yaylası'na daha kolay ulaşmaları için günler öncesinden başlattığımız bin 200 metrelik yolu ortalama 10 genişlettik. Genişleme yapılan kısım dahil olmak üzere bin 700 metrelik asfaltlama çalışmasını da tamamladık. Kafkasör yolunu hem genişletilerek hem de asfaltlama yaparak festivalimize gelen vatandaşlarımıza rahat ulaşım sağladık. Yol kenarlarına iki gün içerisinde çelik bariyer döşeyerek yolun güvenliğini de sağladık" diye konuştu.

Kocatepe, Artvin turizmi için Atatepe'nin ayrı önem taşıdığını belirterek, şunları söyledi:

"Artvin'in kalkınması en başında dediğimiz gibi turizm ve eğitimden geçiyor. Bu yüzden turizm için elimizdeki bütün değerleri çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Böylelikle dünyanın en büyük Atatürk heykelini ilimize kazandıran ağabeyimiz Sıtkı Kahvecioğlu'na teşekkür ediyorum. Şehri tam karşıdan gören Atatepe'nin yerli ve yabancı ziyaretçileri oldukça çok. Geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarımızla Ata'ya yürüdük, bir kısım kutlamalar yaptık. Bu yıl da öyle bir planımız vardı, bunun için yolu asfaltmak istedik. Hava şartları engel olduğu için asfalt çalışmamız planladığımız tarihinden biraz geç bitmiş olsa da şu an bariyerlerini yapıyoruz. Atatepe'ye ulaşım artık daha kolay ve güvenli hale geldi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin Belediyesinin Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement