Artvinli Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Al Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Artvinli Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Al Açıklaması

Son olarak TRT 1'de yayımlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinde rol alan tiyatro oyuncusu Celal Al, "Başta Türkiye'mizin ve Artvin'imizin zengin değerlerini tüm dünyaya tanıtmayı kendimize görev bilip Artvin ve Yusufeli insanımızın dünyaya mal olmuş çalışkanlığını, dürüstlüğünü bütün coğrafyaya ulaştırmak asli vazifemizdir" dedi.

04.05.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak TRT 1'de yayımlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinde rol alan tiyatro oyuncusu Celal Al, "Başta Türkiye'mizin ve Artvin'imizin zengin değerlerini tüm dünyaya tanıtmayı kendimize görev bilip Artvin ve Yusufeli insanımızın dünyaya mal olmuş çalışkanlığını, dürüstlüğünü bütün coğrafyaya ulaştırmak asli vazifemizdir" dedi.

Al, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa'nın Gürsu ilçesinde doğduğunu, ailesinin ise Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirdöven köyünden olduğunu belirtti,

Al, 2002 yılında tiyatroyla başladığı oyunculuğa 2007, 2008 yıllarında TV dizileri ve "Fetih 1453" adlı sinema filmiyle devam ettiğini anlatarak, "Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 2 sezon Saffet Zazaoğlu karakterini canlandırdım. Bazı TV reklam filmlerinde oynadım. TRT 1 de yayınlanan ayrıca ülkemizi yurt dışında gururla temsil eden Tarihi Bursa Mehter Takımı'nın da yıl kadar da görev alıp konserlere çıktım" diye konuştu.

TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekranlara geri döndüğünü dile getiren Al, "Elimizden geldiğince sinema ve TV camiasında Artvin'i ve Yusufeli'mizi en güzel şekilde tanıtmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Al, Artvinlilerin hoşgörülü, dürüst ve çalışkan insanlar olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Artvin insanı özellikle eğitim alanında ülke genelinde çok üst düzeyde yer alıyor. Eğitimin yanı sıra Türk siyaseti, bürokrasisi, ekonomisine yön veriyorlar. Bu durum bizlere onur ve gurur veriyor. Maalesef tiyatro ve sinema camiasında Artvinli hemşehrilerimiz gerçekten çok az. Bu sayının artarak devam etmesini arzuluyorum. Buradan Artvinli gençlerimize şunu söyleyebilirim ki televizyon, tiyatro ve sinema sektöründe daha çok hemşehrilerimizin olması bizler için övünç kaynağı olacaktır. Sinema ve tiyatronun gençlerimizin hayata tutunmalarının yanı sıra insanlarla olan diyaloglarıyla sosyalleşmelerine ciddi katkı sunacağına inanıyorum. Başta Türkiye'mizin ve Artvin'imizin zengin değerlerini tüm dünyaya tanıtmayı kendimize görev bilip Artvin ve Yusufeli insanımızın dünyaya mal olmuş çalışkanlığını, dürüstlüğünü bütün coğrafyaya ulaştırmak asli vazifemizdir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvinli Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Al Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement