Asansör Sektörü İzmir'de Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Asansör Sektörü İzmir'de Buluşacak

Asansör Sektörü İzmir\'de Buluşacak

TMMOB Elektrik ve Makina mühendisleri odalarınca düzenlenen Asansör Sempozyumu ve Sergisi, 25 27 Eylül'de İzmir'de yapılacak.

19.09.2014 09:07

İzmir'de 2-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak Asansör Sempozyumu ve Sergisi, asansör sektörü temsilcilerini buluşturacak.

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası ile Makine Mühendisleri Odası İzmir şubelerince yapılan ortak açıklamaya göre, ilki 1993 yılında düzenlenen ve 2006 yılından itibaren her iki yılda bir gerçekleştirilen Asansör Sempozyumu ve Sergisi 2014, "güvenlik ve teknoloji" ana temasıyla 25-27 Eylül tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacak.

Asansör teknolojisinde dünyada ve Türkiye'de yaşanan teknolojik gelişmelerin irdeleneceği, yasal düzenlemelerin ve standartların sektöre etkilerinin tartışılacağı sempozyumda, 12 oturumda 38 yerli ve yabancı katılımcı tarafında bildiri sunulacak.

"Sektörel uygulamalar ve değerlendirmeler" konulu panel ile "periyodik kontrol kriterlerinde farklı yaklaşımlar" konulu açık oturumunda yapılacağı sempozyumda, "asansör uygulamaları ve asansör tarihi" konulu fotoğraf sergisi düzenlenecek ve ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik "güvenli asansör ve yürüyen merdiven kullanımı" konulu eğitim programı yapılacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asansör Sektörü İzmir'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement