Asat, Esnafı Bilgilendirdi - Son Dakika
Yerel

Asat, Esnafı Bilgilendirdi

Kumluca'da Antalya Su ve Atıksu İdaresi tarafından, esnafa yönelik su ve kanalizasyon tesisatı bağlama semineri düzenlendi.

11.02.2015 10:37

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı üyelere, su ve kanalizasyon bağlama teknikleri hakkında, Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) tarafından seminer verildi.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere ilçede faaliyet gösteren 35 esnaf katıldı. Seminerin ardından esnafa sertifika verildi. ASAT saha kontrol memuru Oğuz Kağan Çatal, su tesisatı ve kanalizasyon bağlantısı yapan esnafın yanlış yapmasını önlemeyi istediklerini söyledi.

Daha önce su ve kanalizasyon hizmetlerinin ilçe belediyelerinin hizmetinde olduğunu hatırlatan Çatal, "Ancak 1 Nisan'dan itibaren bu hizmet, Antalya Büyükşehir Belediyesine ve ASAT'a geçti. Biz de çalışmalarımızla ilgili ilçelerde bulunan esnafa seminerler veriyor, bilgilendirmede bulunuyoruz" dedi.

Sertifika alan esnafın, ASAT Genel Müdürlüğüne geçen kanalizasyon şebekelerinde bağlama ve tamir işlemi yapabileceklerini belirten Çatal, bu tür seminerlerin ihtiyaç duyulması halinde tekrarlanabileceğini bildirdi.

Kumluca Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk de esnafın faaliyet alanlarının daha çok genişlemesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asat, Esnafı Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement