Asat'tan Mahallelerde İçme Suyu Çalışması - Son Dakika
Güncel

Asat'tan Mahallelerde İçme Suyu Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) tarafından Kumluca'daki mahallelerde içme suyu çalışması yapıldı.

25.01.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) tarafından Kumluca'daki mahallelerde içme suyu çalışması yapıldı.

Kumluca'ya bağlı İncircik ve Büyükalan mahallelerinde yetersiz ve eski durumdaki içme suyu hatlarında yenileme ve iyileştirme çalışması yapılarak vatandaşlar, sağlıklı içme suyuna kavuşturuldu.

İncircik Mahallesi'nde önceden köy muhtarlığına bağlı olan içme suyu hattının yetersiz ve eski hat olması nedeniyle, ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm şebeke hatları değiştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, İncircik Mahallesi'nin 12 bin 500 metre hattının 8 bin metre uzunluğundaki bölümünün yenilendiğini söyledi.

Hattın uzun yıllar verimli çalışabilmesi için hat vanaları, vantuz ve basınç kırıcılarının projeye ilave edildiğini anlatan Evran, Büyükalan Mahallesi'ne de 3 bin metre depo ile isale hattını yenilediklerini belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Kumluca'nın 41 mahallesinde yürüttükleri hizmetlerin devam ettiğini belirten Evran, şöyle konuştu:

"ASAT olarak ilçe genelinde zayıf ve yıpranmış içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda İncircik Mahallesi'nde 12 bin 500 metre, Büyükalan Mahallesi'ne de 3 bin metre ana boru hattı değişimi gerçekleştirildi. Çalışmalarımız devam ediyor, hedefimiz tüm vatandaşlarımızın sağlıklı içme suyuna kavuşturulması."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Asat'tan Mahallelerde İçme Suyu Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement