Asf Medya Kupası'nda Şehitler İçin Saygı Duruşu - Son Dakika
Spor

Asf Medya Kupası'nda Şehitler İçin Saygı Duruşu

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali (Ankara ShoppingFest-ASF) kapsamında 28 Ağustos Cuma günü başlayan Media Cup futbol turnuvası, gösteri maçının ardından düzenlenen final müsabakasıyla sona erdi.

11.09.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali (Ankara ShoppingFest-ASF) kapsamında 28 Ağustos Cuma günü başlayan Media Cup futbol turnuvası, gösteri maçının ardından düzenlenen final müsabakasıyla sona erdi.

Turnuvayı kazanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanlığı takımının oyuncuları birincilik kupasını ATO Başkanı Salih Bezci'nin elinden aldı.

30 basın kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Media Cup Futbol Turnuvası'nın finali Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı'ndaki Çınarspor Tesisleri'nde oynandı. Final ve üçüncülük maçı başlamadan önce gazetecilerden oluşan "Medyayı Yönetenler" takımı ile siyasi ve bürokratların yer aldığı "Ankara'yı Yönetenler" takımı gösteri maçında karşı karşıya geldi. Medyayı Yönetenler Takımı'nda Barış Kaya, Lütfü Erdoğan, İsmail Uyur, Talat Doymuş, Çetin Altan ve İbrahim Gökdemir yer alırken; Ankarayı Yönetenler Takımı'nda ise Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ertürk, ASF Komisyon Başkanı Ahmet Saydam Yalçın, Gölbaşı Belediye Başkanı Ferhat Duruay, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Amatör Spor Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Kanal Urfa sahibi İbrahim Toru oynadı.

Normal süresi 6-6 biten maçta, Medyayı Yönetenler Takımı, Ankara'yı Yönetenler takımını penaltılar sonucunda 9-8'lik skorla yenerek maçın galibi oldu.

ZAFER ANKARA BÜLTENİ'NİN

Gösteri maçının ardından oynanan üçüncülük maçında ise Haber Evet ile Yeni Akit Gazetesi karşı karşıya geldi. FIFA kokartlı hakem Tolga Çolak'ın yönettiği maçta rakibine 5-3'lük üstünlük sağlayan Haber Evet, turnuvayı üçüncü tamamladı. Yeni Akit Gazetesi ise turnuvanın dördüncüsü oldu.

Bu maçın ardından oynanan final mücadelesinde ise Polis Radyosu'yla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanlığı (Ankara Bülteni) karşılaştı. Maç başlama düdüğü öncesi şehitlerin aziz hatırası için saygı duruşunda bulunuldu. FIFA kokartlı hakem Bahadır Bulut'un yönettiği final maçına kollarına siyah bant takarak maça çıkan her iki takımın oyuncularının mücadelesi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Büyükşehir Ankara Bülteni, Polis Radyosu'nu 5-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

5 BİN TL'LİK BÜYÜK ÖDÜL BİRİNCİNİN

Final maçlarının ardından ödül törenine geçildi. Üçüncü olan Haber Evet kupa ödülünü ASF Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Beker'in elinden alırken, turnuvanın ikincisi Polis Radyosu'na ise ödülünü ASF Yönetim Kurulu üyesi Timuçin Sönmez verdi. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan da turnuvanın şampiyonu Büyükşehir Haber Bülteni takımı oyuncularını kupa ve 5 bin TL ile ödüllendirdi.

ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara Alışveriş Festivali kapsamında başlayan basın futbol turnuvasında şehitler için saygı duruşunda bulunduklarını söyledi. Bezci, vatan toprağının dört bir yanından gelen şehit haberleriyle millet olarak yasa boğulduklarını belirterek, "Biz artık bu topraklarda bombalar patlamasın, terör korkusu yaşanmasın, kardeşliğin birleştiriciliği tüm ülkeyi kapsasın istiyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Asf Medya Kupası'nda Şehitler İçin Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement