Asfalt Çalışmaları Son Dakikaya Kadar Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

Asfalt Çalışmaları Son Dakikaya Kadar Devam Edecek

Asfalt Çalışmaları Son Dakikaya Kadar Devam Edecek

Kış mevsiminde uygulanması mümkün olmayan asfalt çalışmaları Süleymaniye Mahallesi Tuğra ve Pembegül Sokak'ta devam ediyor.

02.11.2016 15:41  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ASFALT SEZONU YOĞUN GEÇTİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün beraberindeki meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte sezonun son çalışmalarının yapıldığı Süleymaniye Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Aktaş, "Bugün yönetici ve meclis üyelerimizle beraber asfalt çalışmalarını incelemeye geldik. İnegöl büyüyor, gelişiyor. 91 kırsal mahallesiyle, 4 belde mahallesiyle ve toplamda 116 mahallesiyle her köşede bir çalışma var hamdolsun. Bildiğiniz gibi bu yıl asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam etti. Hem bazı kırsal mahallelerimizi özellikle kırsal mahalleler arası ulaşım yollarında ve yine Kemalpaşa, Hamidiye, Mahmudiye ve özellikle en son Alanyurt Yeni Mahallede çok yoğun bir çalışma hayata geçirmiştik. Bu bölgede de alt yapı çalışmaları UEDAŞ, İNGAZ, Telekom ve BUSKİ tarafından yeni bitirildi. Tuğra Sokak ve Pembegül Sokak civarında menfez çalışmaları da belediyemizin destekleri ile devam ediyor" dedi.

SÜLEYMANİYE'DE SONA GELİNDİ

Süleymaniye Mahallesi'ndeki çalışmalarda sona gelindiğini de kaydeden Aktaş, "Bu bölgeden sakinler toplanıp gelmişlerdi. Hatta bir miktar gecikmede oldu ama gecikme diğer altyapı kuruluşlarından kaynaklanmıştı. Nihayetinde o zaman kendilerine de Ekim ayı sonunda tamamlayacağımızı ifade etmiştim. Bugün Kasım'ın 2'si ve burada çalışmaları birkaç gün içerisinde toparlıyoruz" diye konuştu.

PIRIL PIRIL BİR MEKAN ORTAYA ÇIKACAK

Başkan Aktaş, asfalt çalışması kapsamında 400 ton PMT serildiğini ve 650 ton civarında da asfalt uygulaması yapılacağını kaydederek şöyle konuştu: "İnşallah temiz ve pırıl pırıl bir mekan ortaya çıkacak. İnegöl hızla büyüyor ve gelişiyor. Biz de bu gelişime paralel olarak bütün gücümüzü kullanarak bu çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bir de bu yıl başlattığımız bir çalışma var. Artık alt yapının bitmediği yerlerde soğuk asfalt uygulaması yapıyoruz. Alt yapının bittiği yerlerde sadece sıcak asfalt uygulaması yapıyoruz. Şuan burada alt yapısı da tamamlandığı için sıcak asfalt uygulanıyor. Örneğin sanayi sitesinde de daha önce esnaf ve sanayicilerle yaptığımız toplantı gereği orada soğuk asfalt uygulaması yapmıştık. İnşallah 20177 ve 2018'te BUSKİ'nin yaptığı çalışmalara paralel olarak oradaki soğuk asfaltı sıcak asfalta dönüştürmüş olacağız. Burada yapılan çalışma da mahallemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARI SON DAKİKAYA KADAR DEVAM EDECEK

Konuşmasının sonunda asfalt sezonunda sona gelindiğini ancak son dakikaya kadar devam edeceklerini de belirten Aktaş, "Artık asfalt mevsiminden hızla uzaklaşıyoruz, soğuk mevsime doğru gidiyoruz. Ama buna rağmen tabir yerindeyse son dakikaya kadar bu çalışmalar devam edecek. Kış modunda farklı çalışmalara yöneleceğiz" açıklamaların da bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Çalışmaları Son Dakikaya Kadar Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement