Asimder'den İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder'den İha'ya Ziyaret

Asimder\'den İha\'ya Ziyaret

Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Temsilciliğini ziyaret etti.

24.09.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kars Temsilciliğini ziyaret etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla Kars'ta bulunan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, İHA'nın Dünya etkin bir haber ajansı olduğunu Kars ve Iğdır'nda aralarında bulunduğu 81 il ve ilçelerde temsilciliklerinin bulunduğunu ifade ederek, İHA'nın Dünya ve Türkiye'de habercilik anlamında söz sahibi olduğu belirtti.

Türkiye'deki ulusal ve yerel TV, gazete ve internet haber sitelerinin İHA'nın abonesi olduğuna dikkat çeken Gülbey, "İnsanlar Yurt içi ve Yurt dışındeki gelişmeleri İHA aracılığıyla televizyon ve gazelerde takip ediyor. Türkiye'nin ilk özel haber ajansı olan İHA, kurduğu ağ ile hızlı ve çabuk habercilik anlayışıyla da dikkat çekiyor. Ben bu vesile ile tüm İHA çalışanlarının Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey'in bölge yaptığı çalışmları ve verdiği mücadeleri yakından takip ettiklerini belirten İHA Kars Temsilcisi Çapanoğlu, Gülbey'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek bayramı kutladı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement