Erzurum Aşkale'de Sünnet Şöleni Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Erzurum Aşkale'de Sünnet Şöleni Etkinliği

Erzurum Aşkale\'de Sünnet Şöleni Etkinliği

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "Sünnet Şöleni" etkinliği kapsamında Aşkale ilçesinde, 100 çocuk sünnet ettirildi.

18.08.2014 18:39  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Sünnet Şöleni" etkinliği kapsamında Aşkale ilçesinde, 100 çocuk sünnet ettirildi.

Aşkale Meslek Yüksekokulu'nun bahçesinde düzenlenen programla 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Çocukları sünnet olan aileler, büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, programda yaptığı konuşmada, sosyal etkinlikleri kapsamında 2023 çocuğun sünnet ettirileceğini söyledi.

Etkinliğin 20 ilçede yapılacağını vurgulayan Keskin, "İlkini Aşkale'den başlattık. Kurum olarak alt ve üstyapı hizmetlerinin yanında sosyal sorumluluk projelerini ele almamız gerekiyordu. Başkanımız Mehmet Sekmen'in talimatıyla çalışmalara hızlıca başladık. Kısa bir zamanda 20 ilçede 2023 arkadaşımızı sünnet ettirmek için yola çıktık" dedi.

Konuşmaların ardından mahalli sanatçılar sahne aldı.

Etkinliğe Aşkale Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar, Belediye Başkanı Enver Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Durak Bulut ile çok sayıda davetli katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Aşkale'de Sünnet Şöleni Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement