Asker Annesinin Rüyası Gerçek Oldu - Son Dakika
Yerel

Asker Annesinin Rüyası Gerçek Oldu

Asker Annesinin Rüyası Gerçek Oldu

Niğde İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan oğlunun yemin törenine katılmak için Sakarya’dan Niğde’ye gelen asker annesi Şefika Özbağ, gördüğü bir rüyanın etkisinde kalarak Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

05.12.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan oğlunun yemin törenine katılmak için Sakarya'dan Niğde'ye gelen asker annesi Şefika Özbağ, gördüğü bir rüyanın etkisinde kalarak Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde ikamet eden asker annesi Şefika Özbağ, geçtiğimiz ay oğlunu askeri birliğine teslim etmek üzere ilk kez Niğde'ye geldiğini belirterek, "Oğlumu il jandarma komutanlığını teslim edip yeniden Geyve'ye döndükten sonra, rüyamda kendimi Niğde Belediyesini ziyaret ediyor olarak gördüm. Rüyamın etkisinde kaldım. Bir ay sonra oğlumun yemin törenine katılmak için yeniden Niğde'ye geldiğimde, gördüğüm rüyayı gerçekleştirmek istedim ve Niğde Belediyesini ve sayın başkanımız Faruk Akdoğan'ı ailemle birlikte ziyaret ettim ve böylece rüyam gerçeği dönüştü" dedi.

Niğde'ye ilk kez geldiklerini söyleyen Şefika Özbağ, Niğdeyi şehir olarak çok beğendiklerini, insanların samimiyeti ve sıcaklığı karşısında da mutlu olduklarını ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asker Annesinin Rüyası Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement