Askerlerden Huzurevine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Askerlerden Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Askerlerden Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Ege Ordusu Komutanlığı'nda görevli bir grup askeri ve sivil personel, Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

19.06.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Ordusu Komutanlığı'nda görevli bir grup askeri ve sivil personel, Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada kalan yaşlıların Babalar Günü'nü kutlayan askerler, sohbet ettikleri yaşlılara şapka ve çikolata verdi. Huzurevi sakinleri, anlamlı ziyaret için askerlere teşekkür etti.

Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Ege Ordusu Komutanlığı'nda görevli, subay, astsubay, uzman çavuş, uzman erbaş ve erlerle sivil memurlar yaşlıların Babalar Günü'nü kutladı. Yaşlılarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren askerler, yaşlılara şapka ve çikolata hediye etti. 90 yaşındaki Bedri Candan, "İlkokuldayken Mustafa Kemal Atatürk, Foça'yı ziyaret etmişti. Okulca bizi oraya götürmüşlerdi. O günü hiç unutmam. Yıllar geçiyor elbette, askerlerin bizleri unutmayıp ziyaret etmelerinden çok mutlu olduk" dedi. Bir diğer huzurevi sakini emekli deniz subayı 73 yaşındaki Erkal Bozkurt, "Sağ olsunlar böyle anlamlı günlerde askerlerimiz bize yalnız bırakmıyor. Zaman zaman buraya gelip çeşitli etkinlikler de düzenliyorlar. Bugün için kendilerine ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Askerlerden Huzurevine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement