Askf'de Feyyaz Ceşen Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Askf'de Feyyaz Ceşen Güven Tazeledi

Askf\'de Feyyaz Ceşen Güven Tazeledi

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13. Olağan Genel Kurulu’nda Feyyaz Ceşen üçüncü kez başkanlığa seçildi.

12.06.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13. Olağan Genel Kurulu'nda Feyyaz Ceşen üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun seçimli Olağan Genel Kurulu Polisevi'nde gerçekleşti. İlk oturumda çoğunluk sağlanamadığı için tekrarlanan 13. Olağan Genel Kurul'da bu kez çoğunluk aranmadı. 118 delegenin 61'inin salonda hazır olduğu kongrede Divan Başkanlığı'na Köksal Çekerek getirildi. Divanda ayrıca Fahrettin Aşçı, Enver Tarhan ve Hüsamettin Kesikbaş görev aldı.

Üçüncü döneme imza atan Feyyaz Ceşen'in listesinde ise üç yeni isim yer aldı. 11 kişilik yeni yönetim kurulu listesi Kemal Karaoğlan, Emin Şen, Vehbi Demir, Yaşar Kaçar, Ayşe Sarıkaya, Ahmet Aytekin, Ayhan Güller, Çağatay Bostancı, Ünal Coşkun ve Ayhan Özel'den oluştu.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu kongrede ilk kez bir Onur Kurulu belirledi. Eski başkanların yanı sıra amatör spora uzun yıllar önemli hizmetleri bulunan isimlerden oluşan 20 kişilik listede Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski üyesi, Denizlispor Kulübü eski Başkanı ve ASKF eski Başkanı Ali İpek, kurucular arasında yer alan Faruk Boyacı, Şeref Varol ve Salih Coza, ilk başkan Arif Gönen, eski başkanlar Tanju Beştaş, Akif Aycan, Ali Erişkin ile Hayrettin Özen, Edip Yılmazlı, Fahrettin Göksu, Osmun Duran, Hikmet Olgun, Özkan Arslan, Selim Berber, Mehmet Kuşkunmaz, İbrahim Uzunoğlu, Özlem Aksekili, Kerim Çıralı ve Mehmet Gülbaş Onur Kurulu üyeleri oldu.

Genel kurulda konuşan ve 3. döneme imza atan başkan Feyyaz Ceşen, "Bundan önceki dönemlerde Denizli'deki amatör spor kulüpleri için ne yaptıysak bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarı çıtamızı daha da yükseğe çıkaracağız. Önümüzdeki sürecin amatör spor camiamız için çok daha verimli geçeceğine inanıyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Askf'de Feyyaz Ceşen Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement