Aski Ekipleri, Aylin Nazlıaka'nın Evine Su Sağlayan Depoda İnceleme Yaptı (2) - Son Dakika
Güncel

Aski Ekipleri, Aylin Nazlıaka'nın Evine Su Sağlayan Depoda İnceleme Yaptı (2)

Nazlıaka'dan GÖKÇEK'E : SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin evine su sağlayan depoda inceleme yapmasının ardından açıklamalarda bulundu.

18.09.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazlıaka'dan GÖKÇEK'E : SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin evine su sağlayan depoda inceleme yapmasının ardından açıklamalarda bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Ben su konusunun üzerine bu kadar gitmeseydim bugün bu olayı yaşıyor olmayacaktık. Bir ceza ödememiz gerekiyorsa bunu ödeyeceğiz. Bu site zamanında kuyu suyu kullanmaya başlamış. Bu düzen böyle gelmiş böyle gitmiş. Ben bugüne kadar kuyu suyunu kullanıldığını bilmiyordum. Bu zamana kadar hiç site toplantısına katılmadım. Ey Gökçek; Sen beni yıldıramazsın, sen beni korkutamazsın, sen beni caydıramazsın. Senden korkan senin gibi olsun. Ben bundan sonra da Ankara'nın, Ankaralıların haklarını savunmaya devam edeceğim. Ben hırsızlık mı yapmışım, kaçakçılık mı yapmışım, ben ihaleye fesat mı karıştırmışım, ben kentin arazilerini ranta mı açmışım, ben bu şehrin vatandaşlarının ulaşımdaki fırsat eşitliğini mi gasp etmişim. Peki yazın ishal vakaları artıyor ama 2013 Ağustos-2014 Ağustos'u arasındaki 2,5 katlık ishal vakalarını nasıl açıklayacaksın. Ben bu şehrin milletvekili olarak kendisinden hesap soruyorum. Kendisi de benim sorduğum sorulara yanıt vermek zorundadır. Öyle programlara çıkarak, deneyler yaparak, ağzını musluğa dayayarak falan bu konuyu kapatamaz. Biz bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aski Ekipleri, Aylin Nazlıaka'nın Evine Su Sağlayan Depoda İnceleme Yaptı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement