Aşkın Selfie'sini Çeken Çift, 14 Şubat'a Venedik'te Girecek - Son Dakika
Güncel

Aşkın Selfie'sini Çeken Çift, 14 Şubat'a Venedik'te Girecek

Aşkın Selfie\'sini Çeken Çift, 14 Şubat\'a Venedik\'te Girecek

Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmada Beşiktaş’ta çekmiş olduğu selfie ile birinciliği yakalayan çiftler, Sevgililer Günü’ne aşıklar şehri Venedik’te girecek.

22.01.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmada Beşiktaş'ta çekmiş olduğu selfie ile birinciliği yakalayan çiftler, Sevgililer Günü'ne aşıklar şehri Venedik'te girecek.

Beşiktaş Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla romantik bir yarışma düzenliyor. Sevgilisiyle beraber Beşiktaş'ta çekmiş olduğu selfie'yi (özçekim) gönderen çiftler,14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşıklar şehri Venedik'te olma şansını yakalayacak. 'Aşkın Selfie'sini çeken çiftler için son katılım tarihi 10 Şubat 2015.

Gazeteci, sanatçı ve iş adamlarının da aralarında oluşan jüri üyelerinin bulunacağı yarışmaya başvurular başladı.

14 ŞUBAT'TA NİLÜFER VE KAYAHAN SÜRPRİZİ

Yıllardır süren küslüklerini geçen sene sonlandıran ünlü sanatçılar Nilüfer ve Kayahan'a Beşiktaş Belediyesi birlikte sahneye çıkmaları için teklif götürdü.

Uzun yıllardır birlikte sahneye çıkmayan Nilüfer ve Kayahan, teklife sıcak baktığı öğrenilirken, karar aşamasında olan sanatçılar eğer teklife 'evet' derse 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birlikte Barboros Meydanı'nda halk konseri verecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aşkın Selfie'sini Çeken Çift, 14 Şubat'a Venedik'te Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement