Astropay Nedir? - Son Dakika
Ekonomi

Astropay Nedir?

Sanal ortamda alışveriş yaparken kişisel bilgilerinizi koruma altına alarak herhangi bir şekilde bilgi vermemek adına kullanabileceğiniz Astropay, güvenilir ve hızlı alışveriş yöntemini sunan ayrıcalıklı elektronik ödeme kartıdır.

26.07.2016 09:26  Güncelleme: 12:31

Dünyanın birçok yerinde web sitelerde kullanılan kart, ödemeleri yaparken kullanıcısından herhangi bir kişisel bilgi istememektedir. Fiziki olmayan kart, satın alındığında verilen PİN kodu ve CVV kodu ile ödeme yapılıyor.

Alışveriş sitesinde ödeme bölümüne gelindiğinde, "ödeme tipi" olarak "ön ödemeli kart" seçeneğini işaretleyip satın alınanPİN kodu ve CVV numarası girilerek işlem tamamlanmış oluyor. 10$, 15$, 20$, 25$, 50$, 100$, 250$, 500$ şeklinde satılan astropay, kişinin ihtiyacına göre satın alabileceği seçeneklere sahiptir. Bu da alışverişte paranızı kontrol etmenizi sağlayacaktır.

Astropay nasıl satın alınır?
Sitemizden,bölümüne giriş yapıldıktan sonra ihtiyacınız olan kartı seçerek "satın al" butonuna basmanız ve sonrasındaki adımları takip etmeniz yeterlidir. Ayrıca canlı destek sayfamızdan da faydalanarak kart satın alabilirsiniz.

Astropay nasıl kullanılır?
Alışveriş yapacağınız sitede, ürünlerinizi sepete ekledikten sonra "ödeme" bölümünde sunulan ödeme tiplerinden "astropay ile ödeme" seçeneğini işaretleyerek satın aldığınız PİN ve CVV kodunu ilgili alana girdikten sonra ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Kartı kullanırken ve satın alırken dikkat etmeniz gereken husus; astropay, tek seferlik kullanım hakkına sahiptir. İkinci bir defa kullanılamaz, bakiye yüklenemez. Bunun için ihtiyacınız kadar kart almanızı önerir, PİN kodunu güvenliğiniz açısından kimseyle paylaşmamanızı tavsiye ediyoruz.

Astropay nerelerde geçer?

Dünyanın en popüler alışveriş sitelerinde geçerli olan astropay, aynı zamanda online oyun, iletişim ve ödemelerin yapılması gereken birçok web site ve farklı alanlarda kullanıma açıktır. Astropay Avantajları Banka kartı, kredi kartı veya bankaların sunmuş olduğu diğer ödeme hizmetlerini kullandığınızda, kişisel bilgilerinize başvurulur ve kesilecek ücret yüksek tutulur. Astropay tüm bunların aksine, ödemelerde herhangi bir kişisel bilgiye ihtiyaç duymaz, komisyon oranları günlük kur değeri üzerinden hesaplandığı için fazla ödeme yapmanıza gerek kalmaz. Astropay Bozdurma İnternet ortamında alışverişlerin yapıldığı kadar, farklı alanlara yapılan ödemeler de çok fazlasıyla yapılan işlemlerden biridir.

Ortamın dijital olmasından dolayı her kullanıcı bir şekilde risk altına girer. Siber saldırılar, bankaların yeteri kadar güvenlik önlemi almamaları veya komisyon oranlarının yüksek olmasından doğan kullanıcı mağduriyeti… Tüm bunlara karşı geliştirilen astropay, bozdurma hizmetlerini sunarak kullanıcıların bu tip sorunlarla karşılaşmalarını önlüyor. Türkiye satış reselleri firmamızın internet sitesinden astropay bozdurma hizmeti alarak kendinizi ve paranızı güven altına alabilirsiniz.

Astropay nasıl bozdurulur?

  • Canlı destek sayfamızdan müşteri temsilciliğimizle görüşerek "güncel kur" hakkında bilgi alın veya "astropay fiyatları" bölümünden öğrenin.
  • Deneyimli ve güvenilir internet sitemizden, müşteri temsilciliğimize hesap bilgilerinizi iletin.
  • Elinizdeki astropay kodunu verin.
  • 15 dakika kadar bir süre içinde paranız hesabınıza aktarılacaktır.

Astropay bozdurma hakkında bilgilendirme: Satın alınan kart kodu, alındığı andan itibaren bozdurulma hakkına sahiptir. İster alışverişlerde, isterseniz de ödemelerinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Astropay kart bozdurma işlemlerinde hızlı ve güvenilir sonuçlar sunan firmamızın yetkilileri ile görüşme sağlayarak kısa sürede paranızı hesabınıza aktarabilir, ödeme yapmak istediğiniz kişinin hesabını belirterek, güven içindeadresinden işlem sağlayabilirsiniz.

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement