Atakum'da 8'inci Hayır Çarşısı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Atakum'da 8'inci Hayır Çarşısı Açıldı

Atakum Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırseverler arasında paylaşım köprüsü kuran hayır çarşısının, 8'inci mağazasını Taflan Mahallesi'nde açtı.

24.01.2015 17:28

Atakum Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırseverler arasında paylaşım köprüsü kuran hayır çarşısının, 8'inci mağazasını Taflan Mahallesi'nde açtı.

Açılışa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ile vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, şunları kaydetti:

"Projeyi hayata geçirirken bugün ulaştığımız birlik ve beraberlik noktasına dikkati çekmiştim. Yardımlaşmanın önemi, paylaşmanın güzelliği bu proje ile yeniden yaşanmaya başladı. Birbirinden habersiz insanların birbirleri için bir şeyler yapabileceğinin en güzel örneğini ortaya koyduk. El ele tutuşmadan el ele olunabileceğini hayır çarşısı ile gördük. Tek bir mağaza açıp ihtiyaç sahiplerimize o noktayı adres göstermek yerine mağazalarımızı mahallelere taşıyarak daha geniş bir kitlede projemizi canlandırdık. Kimseyi rencide etmeden, alan elin veren elden haberinin olmadığı bir anlayış ile projemizi daha da güçlendireceğiz. Atakumlular bu proje sayesinde birbiriyle kucaklaşıyor." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum'da 8'inci Hayır Çarşısı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement