Atakum Deniz Sporları Kulübü Yıldönümü Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Atakum Deniz Sporları Kulübü Yıldönümü Kutlamaları

Atakum Deniz Sporları Kulübü Yıldönümü Kutlamaları

Kulüp Başkanı Bülent Köseoğlu, "İnsanlarımıza deniz sevgisini aşılamak ve su sporlarının yaygınlaştırılmasını amaçlıyoruz"

16.04.2014 10:36

Atakum Deniz Sporları Kulübü'nün kuruluşunun ikinci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Atakum ilçesinde bir restoranda düzenlenen ve kulüp üyelerinin katıldığı etkinlikte konuşan Kulüp Başkanı Bülent Köseoğlu, deniz sevgisini insanlara  aşılamak ve su sporlarının yaygınlaşmasına katkı sağlama amacında olduklarını söyledi.

Atakum Deniz Sporları Kulübü'nün  yelken, kürek ve yüzme sporlarına katılma, organizasyon yapma alanında tescil ettirdiklerini de anlatan Köseoğlu, " Atakum Deniz Spor Kulübü'nü sahilimizin, denizimizin korunmasını sağlamak, deniz kültürünü geliştirmek, denizciliğe, su sporlarının özendirilmesine, yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla kurduk.  Kulübümüzü yelken, kürek ve yüzme dallarında tescil ettirdik. Yelken sporuna katkı vermek amacıyla, yetişkinlere eğitim vermek için çalışmalara başladık. ayrıca kulübümüze ait yatımızı Türkiye Yelken Federasyonu'na(TYF) 5501 numara ile kaydettirdik. Karadeniz'de bir ilk olacak yat yarış ekibini oluşturarak 26- 29 Ekim 2014'te İstanbul'da yapılacak TYF Cumhuriyet Kupasına katılacağız" diye konuştu.

Etkinlikte, Genel Sekreter Alp Bekci ve Yönetim Kurulu Üyesi Erman Şimşek tarfındandan hazırlanan Atatürk ve Deniz konulu şiir dinletisi ve kulüp faaliyetleriyle ilgili sunum gerçekleştirildi.

Daha sonra kulübün kuruluşunun ikinci yıldönümü anısına pasta kesildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Deniz Sporları Kulübü Yıldönümü Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement