Atalay'a Puşi Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

Atalay'a Puşi Hediye Edildi

Atalay\'a Puşi Hediye Edildi

GGC'nin ödül törenine katılan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, törenin ardından Diyarbakır'ın tarihi mekanlarını gezdi

29.09.2013 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de Basın İlan Kurumu Şubesinin açılışına katıldıktan sonra Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin 'Yılın Başarılı Gazetecileri' ödül törenine katılmak üzere Diyarbakır'a gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, ödül töreninin ardından akşam saatlerinde Diyarbakır'ın tarihi mekanlarını gezdi.

Keçi Burcuna çıkan Atalay, burada Hevsel Bahçeleri, Kırklar Dağı ile kenti izledi. Günün yorgunluğunu ayakkabısını çıkarıp şark köşesine oturup çay ve Türk kahvesi içerek üzerinden atan Atalay'a keçi burcu işletmecisi tarafından puşi ve saat hediye edildi.

Atalay'a, Gençlik ve Spor İl eski Müdürü İslam Çetin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Dayan, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Halit Peltek, Öz Diyarbakır Gazetesi'nden İhsan Özdemir ve Yenigün Gazetesi'nden Mesut Figançiçek'te eşlik etti. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, gece saat 23.00'daki uçağı ile kentten ayrıldı.

Engin ÖZTÜRK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Atalay'a Puşi Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement