Atalay Filiz'in Hastanedeki Bitkin Hali Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Atalay Filiz'in Hastanedeki Bitkin Hali Ortaya Çıktı

İstanbul'a getirilen seri katil Atalay Filiz'in sağlık kontrolü için getirildiği Şişli Etfal Hastanesi'ndeki görüntüleri ortaya çıktı.

12.06.2016 23:18  Güncelleme: 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 cinayetin zanlısı olarak aranan ve İzmir'de yakalandıktan sonra İstanbul'a getirilen Atalay Filiz sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolü için sedye üzerinde bekleyen Filiz'in perişan hali dikkatlerden kaçmadı.

AKŞAM SAATLERİNDE İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Sivil plakalı 2'si otomobil, 1'i hafif ticari araçtan oluşan konvoy, Atalay Filiz'i İzmir'den İstanbul'a getirmek üzere yola çıktı. Atalay Filiz saat 20.20'de Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi.

İşte Atalay Filiz'in hastanede çekilen fotoğrafı:

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Filiz, saat 21.30'da da Şişli Hamidiye Eftal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Atalay Filiz'in hastaneye girişi ve çıkışı sırasında polis geniş güvenlik önlemi aldı. Zanlı Filiz sağlık kontrolünün ardından da sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Bu arada İstanbul'a getirildiğinde üzerinde çelik yelek bulunan Atalay Filiz'in hastaneye getirildiğinde çelik yelek olmadığı dikkat çekti.


Atalay Filiz\'in Hastanedeki Bitkin Hali Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Atalay Filiz'in Hastanedeki Bitkin Hali Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bgnbgn blk: Adam selfie yapmis yaa...nasil bi zihniyet bu yahiuu...???? Ulan canlar gitmis adam katili unlu sanip resim cekiniyor birlikte.....malmisiniz anlamadimki???? 0 0 Yanıtla

Advertisement