Ataşehir ve Eyüp'te Yapılacak Su Kesintisine Dikkat - Son Dakika
Güncel

Ataşehir ve Eyüp'te Yapılacak Su Kesintisine Dikkat

Ataşehir ve Eyüp ilçelerinde yapılacak yol ve kavşak inşaatı nedeniyle, 3 Şubat 2015’te bazı semtlerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

01.02.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir ve Eyüp ilçelerinde yapılacak yol ve kavşak inşaatı nedeniyle, 3 Şubat 2015'te bazı semtlerde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamada, "Ataşehir ilçesindeki yol ve kavşak inşaatı nedeniyle deplase (isale hattının yer değişimi) çalışması yapılacağından; 3 Şubat Salı günü sabah saat 10.00'dan itibaren Barbaros, Yenisahra, Mustafa Kemal, Örnek, Aşık Veysel ve Esatpaşa Mahalleleri'nin tamamı ile Küçükbakkalköy ve Fetih Mahalleleri'nin bir kısmına yarım gün süreyle su verilemeyecektir" denildi.

Eyüp ilçesinde de kesinti yapılacağı belirtilerek, "Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı İnşaatı kapsamında, Akşemsettin - Veysel Karani Metro İstasyonu sahasında, isale hattının bağlantı çalışması yapılacağı için 3 Şubat 2015 Salı günü sabah 10.00'dan itibaren Eyüp ilçesi Yeşilpınar, Akşemsettin, Karadolap ve Çırçır Mahalleleri ile Gaziosmanpaşa Mevlana ve Kazım Karabekir Mahalleleri'ne yarım gün süreyle su verilemeyecektir" denilerek vatandaşlar uyarıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ataşehir ve Eyüp'te Yapılacak Su Kesintisine Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan ak: Hala su gelmedi bari onceden haberimiz olsaydi bekliyoruz bir an once suyumuz gelsinnn 3 0 Yanıtla

Advertisement