Atatürk Havalimanı'nda "Bir Nehrin Doğuşu-Sakarya" Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Atatürk Havalimanı'nda "Bir Nehrin Doğuşu-Sakarya" Sergisi

Su altı fotoğrafçıları Ali Ethem Keskin ve Erkan Balk'ın çalışmalarından oluşan sergi, 16 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek.

22.01.2015 18:05

Su altı fotoğrafçıları Ali Ethem Keskin ve Erkan Balk'ın çalışmalarından oluşan "Bir Nehrin Doğuşu-Sakarya" sergisi, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki TAV Galeri'de açıldı.

Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri Sakarya'nın doğduğu kaynakların konu edildiği serginin açılışına, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Türk, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Eskişehir Valisi Tuna, sergiyi hazırlayan su altı fotoğrafçıları Keskin ile Balk'a teşekkür etti.

Tuna, Sakarya Nehri'ndeki güzellikleri keşfettikten sonra Eskişehir'e sevgisinin daha da arttığını ifade ederek, "Çok fazla dejenere olmasını istemiyoruz ama yine de ilimizin turizmi için, tanıtımı için, daha çok ziyaretçinin gelmesi için bu tip zenginlikleri ve güzellikleri de insanlığın hizmetine sunmak lazım" diye konuştu.

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Türk de havalimanları deyince sadece uçakların inip kalktığı yerlerin akla geldiğini söyledi. Türk, seferlerin yanı sıra Atatürk Havalimanı'nda çeşitli kültürel etkinliklerin de yapıldığını vurgulayarak, "Bu anlamda Eskişehir Valiliğimizin açmış olduğu sergi buraya büyük katkı sağlıyor" dedi.

TAV İstanbul Genel Müdürü Ünlü de sergiyi TAV Galeri'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Sergi, 16 Şubat'a kadar açık kalacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Atatürk Havalimanı'nda 'Bir Nehrin Doğuşu-Sakarya' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement