Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

29.06.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen hain saldırının insanların yaşamını yitirmesine ve yaralanmasına neden olduğunu belirtti.

Ramazanda gerçekleştirilen saldırının insanlık dışı bir girişim ve izahı olmayan bir olay olduğunu kaydeden Yağcı, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Şeytanların dahi bağlandığı, dizgin edildiği bu mübarek ayda ne yazık ki sinsi şeytanlar, şebekeler ve hainlerin bağlı olmadığını görüyoruz. Hiçbir suçu olmadığı halde, bütün masumiyetine rağmen yaşamların sona erdiği bu vahşi olayı kınıyoruz. İman ediyoruz ki Cenab-ı Allah, bu hain saldırıları yapanları, tasarlayanları ve uygulamaya koyanları iki cihanda zelil edecek. Bundan dolayı masum canların yitirilmesine sebep olanları Cenab-ı Hak'kın 'Kahhar' ismine havale ediyoruz. Ülkemizin en ufak bir gelişmesini ve büyümesini hazmedemeyen hain ve cani eller, yine kendilerine yakışanı yaptılar. Her yönüyle bizleri rahmet ve şefkatiyle kucaklayan ramazan ayında gerçekleştirilen saldırıların son bulmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement