Atatürk İmzalı Dövme Sırası - Son Dakika
Güncel

Atatürk İmzalı Dövme Sırası

Kayseri'de 10 yıldan bu yana dövme yapan Hakan Demirci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemal Atatürk imzalı dövmeyi isteyenlere ücretsiz yapacağını duyurunca yoğun ilgi gördü.

23.04.2014 16:04

Kayseri'de 10 yıldan bu yana dövme yapan Hakan Demirci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kemal Atatürk imzalı dövmeyi isteyenlere ücretsiz yapacağını duyurunca yoğun ilgi gördü. Gençler, Atatürk imzalı dövme yaptırmak için sıraya girdi.

Kasseria Alışveriş Merkezi'nde faaliyet gösteren Kayseri'nin tek sertifikalı dövmecisi Hakan Demirci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ücretsiz Mustafa Kemal Atatürk imzası kampanyasına gençlerin ilgisinden dolayı memnun olduğunu söyledi. Sabah saatlerinden itibaren işyerinde hareketlilik olduğunu ve gençlerin akınına uğradıklarını ifade eden Demirci, şöyle dedi:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Mustafa Kemal Atatürk imzalı dövmeleri ücretsiz yapacağımızı duyurmamızla birlikte özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Duyurumuzu Kayseri ve çevre illere de yaptık. Hızlı başladık, ilgi müthiş. Birlik ve beraberliğimizi kaybetmek üzere olduğumuz bugünlerde Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi bu ülke gençlere emanet. Gençler emanete sahip çıkacak ve de çıkıyorlar, güzel olan da bu. Biz de hijyenik koşullarda yani profesyonel şekilde dövme yapmak için kolları sıvadık."

Mustafa Kemal Atatürk imzasının dövmeleri yaptıran gençler, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını hayatları boyunca taşıyarak, saygı ve sevgilerini göstereceklerini söyledi. Dövme yaptıran gençlerden biri, "Acı var mı?" sorusuna da, "Acı yok. Asıl acıyı onlar bizim için çekti. Bu vatanı kurmak için çok acı çektiler, Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz" yanıtı verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk İmzalı Dövme Sırası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement