Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nde Başkan Seçildi - Son Dakika
Yerel

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nde Başkan Seçildi

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi\'nde Başkan Seçildi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde, öğrencilerin demokrasi eğitimi kapsamında okul meclisi başkanı seçimi yapıldı.
4 adayın yarıştığı seçimlerde 228 oy alan M.Talha Aşıcı, öğrenci meclisi başkanı oldu.

10.11.2013 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde, öğrencilerin demokrasi eğitimi kapsamında okul meclisi başkanı seçimi yapıldı.

4 adayın yarıştığı seçimlerde 228 oy alan M.Talha Aşıcı, öğrenci meclisi başkanı oldu. Tamamen demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde, öncelikli olarak okul çapında tüm sınıflar kendi okul meclis şube temsilcisini seçtiler. Daha sonra sınıflardan seçilen şube temsilcileri arasından okul öğrenci meclisi başkanlığı için adaylar belirlenerek seçimlere geçildi. 01-07 Kasım 2013 tarihleri arasında adaylar kendi tanıtım çalışmalarını yaparken vaatlerde bulundular. Daha sonra, başkan adayları demokratik ortamda sandık başında yarıştı. Bu kapsamda dört başkan adayı arasından 228 oy alan 12/D sınıfı öğrencisi M. Talha Aşıcı başkan oldu. 150 oy alan 11/D sınıfından Şahin Deniz de başkan yardımcısı oldu. Okul Müdürü Mehmet Bicik, seçilen başkan ve yardımcısını kutlarken, seçime katılanlara da teşekkür etti. Başkan seçilen, M. Talha Aşıcı, önümüzdeki günlerde yapılması beklenen İlçe Öğrenci Başkanlığı seçimlerine hazırlanmaya başladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nde Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement