Atletler Kupayı Başkana Getirdi - Son Dakika
Spor

Atletler Kupayı Başkana Getirdi

İspanya'nın Guadalajara kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Kupası'nda büyük erkeklerde Avrupa ikincisi olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, kazandıkları kupayı kulüp başkanı Ahmet Hamdi Çamlı'ya takdim etti.

03.02.2015 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Ahmet Hamdi Çamlı'nın, Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'nde yer alan kulüp binasında, atletizmde Avrupa ikincisi olarak kulüp tarihinin en önemli derecesine imza atan erkek atletizm takımını kabul ettiği belirtildi.

Ev sahibi İspanya'nın Guadalajara takımının ardından ikincilik kürsüsüne çıkan atletizm takımının, kupayı Ahmet Hamdi Çamlı'ya hediye ettiği kaydedildi. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Çamlı'nın, "Geçtiğimiz sezon Avrupa üçüncüsü olan takımımız, bu sezon da 2. olarak kulüp tarihimizin en iyi derecesine imza atmış oldu. Her sene üstüne koyarak giden ve yüzümüzü güldüren atletizm takımımız, seneye inşallah artık şampiyonluk kürsüsünde yer alacak. Bize bu mutluluğu yaşatan antrenör ve sporcularımıza olan inancım tam" değerlendirmesinde bulunduğu aktarıldı.

Mehmet Gündem yönetimindeki atletizm takımı, Hasan Pak, Hüseyin Pak, Cihat Ulus, Mehmet Çağlayan, Bekir Karayel, Muzaffer Bayram ve Vedat Günen'den oluşan kadrosuyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Kupası'nda 2. olmuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Atletler Kupayı Başkana Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement