Atv'leri Çamura Saplandı Ormanda 5 Saat Mahsur Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Atv'leri Çamura Saplandı Ormanda 5 Saat Mahsur Kaldılar

Atv\'leri Çamura Saplandı Ormanda 5 Saat Mahsur Kaldılar

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde ATV'lerle ormanda gezmeye çıkan araçlarının çamura saplanması nedeniyle mahsur kalan 3 arkadaş, 5.5 saat süren çalışma sonunda bulundu.

07.12.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde ATV'lerle ormanda gezmeye çıkan araçlarının çamura saplanması nedeniyle mahsur kalan 3 arkadaş, 5.5 saat süren çalışma sonunda bulundu.

Sapanca'dan kiraladıkları 2 ATV ile gezintiye çıkan 3 arkadaş, havanın kararmasıyla birlikte ormanda yollarını kaybetti. ATV'lerin karla kaplı yollarda çamura saplanmasıyla mahsur kalan 3 arkadaş saat 20.00 sıralarında jandarmadan yardım istedi. Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi, jandarma ve Pamukova Avcılar Kulübü ekipleri kaybolan 3 kişiyi bulmak için çalışma başlattı. Kaybolan 3 kişi, saat 01.00 sıralarında Soğucak Yaylası Mevkii'nde bulundu. Karla kaplı yaylada hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye kadar düşmesi nedeniyle üşüyen O.D., M.K. ve C.T.'ye sıcak çay ikram edilerek, ısınmaları için battaniye verildi. Çamura saplanan araçlar çıkarılarak araçlara yüklendi. Sağlık durumları iyi olan 3 arkadaş kurtarma ekiplerine teşekkür etti. - Adapazarısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atv'leri Çamura Saplandı Ormanda 5 Saat Mahsur Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement