Aü Ziraat Fakültesi Mezunları Dayanışma Gecesinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aü Ziraat Fakültesi Mezunları Dayanışma Gecesinde Buluştu

Aü Ziraat Fakültesi Mezunları Dayanışma Gecesinde Buluştu

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü’nün 1994 yılından 2014 yılına kadar vermiş olduğu mezunları, 28 Eylül’de düzenlenen dayanışma gecesinde buluştu.

30.09.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü'nün 1994 yılından 2014 yılına kadar vermiş olduğu mezunları, 28 Eylül'de düzenlenen dayanışma gecesinde buluştu.

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden çeşitli yıllarda mezun olan 170 kişi katıldı. Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaplan'ın açılış konuşması ile başlayan gecede, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Akıncı da bir konuşma yaptı.

Eski fotoğrafların ilgiyle izlendiği barkovizyon gösterisi ile meslektaşların anılarını tazelediği renkli ve coşkulu gecede, eski hocalar da unutulmadı. Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü'nün kurucusu Prof. Dr. Tevfik Aksoy hatırlanarak kendisiyle ilgili minnet ve şükran duyguları ifade edildi. Yeni dostlukların kurulduğu, arkadaşlık ilişkilerinin tazelendiği gecede Prof. Dr. Mustafa Kaplan, uzak illerden geceye katılan meslektaşlarına ve özellikle de çocuklarını bırakarak katılan annelere teşekkür ederek, eşlerine de takdirlerini iletmelerini istedi.

Dayanışma gecesi, tekrar bir araya gelme isteği ve çekilen hatıra fotoğrafları ile tamamlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Ziraat Fakültesi Mezunları Dayanışma Gecesinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement