Avea Prime'lılara Avis'ten %50 İndirim Fırsatı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Avea Prime'lılara Avis'ten %50 İndirim Fırsatı

Avea Prime\'lılara Avis\'ten %50 İndirim Fırsatı

Avis, Avea Prime'lılara 30 Kasım'a kadar Avis'ten yapacakları araç kiralamalarında tüm araç gruplarında geçerli %50 indirim fırsatı sunuyor.

08.09.2014 18:23  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avis'in araç kiralama ihtiyacı olan Avea prime abonelerine güzel bir haberi var. Sektörün lider rent a car firmalarından Avis, Avea Prime'lılara 30 Kasım'a kadar Avis'ten yapacakları araç kiralamalarında tüm araç gruplarında geçerli %50 indirim fırsatı sunuyor.

Seyahatlerde konforlu bir ulaşım için, araba bozulduğunda geçici bir çözüm olarak, düğünlerde ise o günü farklı kılmak adına araba kiralamak ihtiyaç haline gelebiliyor. Durum böyle olunca araç kiralama kampanyaları da oldukça ilgi çekici bir hal alıyor.

Konforlu ve güvenilir bir oto kiralamak isteyenlerin tercihi Avis, Avea Prime üyelerine tüm araç gruplarında %50 indirimli araç kiralama imkanı sağlayarak, onların yüzünü güldürüyor. Avis ve Avea'nın işbirliğiyle Avea'lı olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşarken, Avis'ten %50 indirimli araca sahip olmanın keyfine varacaksınız. 30 Kasım 2014 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanabilmek için; PRIME AVIS yazıp 7580'e kısa mesaj göndermeniz ve cep telefonunuza gelecek şifreyi ödeme esnasında Avis yetkililerine iletmeniz yeterli. %50 indirim fırsatı en fazla on günlük kiralamalarda geçerli olup yeni katılımlar için tekrar şifre almanız gerekmekte.

40 yıldır sektörün lideri konumunda olan Avis; müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri, hedef odaklı iletişim çalışmaları, dijital pazarlama yatırımları, her yıl yenilenen, farklı beklenti ve ihtiyaçlara göre şekillenen araç filosu ile oto kiralama sektöründe farkını ve başarısını ortaya koyuyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve "Wizard" ağı ile tüm dünya Avis'lerini satış ve rezervasyon konusunda birbirine bağlamasıyla da pazarın hakimi olmayı sürdürüyor.

Toplam 75 noktada hizmet veren ofisleri, 2 yurt dışı şirketi ve 300 personeliyle, Türkiye'nin öncü oto kiralama şirketi olan Avis, mobil rezervasyon, elektronik yol kılavuzu, lüks araç kiralama gibi farklı hizmetleriyle de müşterilerine geniş seçenekler sunuyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Avea Prime'lılara Avis'ten %50 İndirim Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement