Avea Whitefest 2014 Bu Yıl Eğlencenin Adresi Oldu - Son Dakika
Kültür Sanat

Avea Whitefest 2014 Bu Yıl Eğlencenin Adresi Oldu

Avea Whitefest 2014 Bu Yıl Eğlencenin Adresi Oldu

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali 'Avea Whitefest 2014' müzik, eğlence ve kar tutkunlarını yılın yağan son karıyla Uludağ'da buluşturdu.

14.02.2014 15:57  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19-23 ve 26-30 Ocak ile 9-13 Şubat tarihlerinde gerçekleşen festival birbirinden ünlü sanatçıların unutulmaz konserleri ve etkileyici sahne performanslarıyla yine kışa imzasını attı. Festivalde Sıla, Duman, Bengü, Gripin, Murat Dalkılıç, Erdem Kınay (ft. Merve Özbey), Fatih Ürek, Fettah Can ve Suat Ateşdağlı sahne aldı

Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali Avea Whitefest 2014, 19-23 ve 26-30 Ocak ile 9-13 Şubat tarihlerinde, Uludağ'da popüler sanatçıların konserleri ve dikkat çekici aktivitelerle bu yıl da eğlenceyi zirveye taşıdı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu sene de binlece gencin katıldığı festivalin konukları, yılın yağan son karının tadını çıkarmanın yanı sıra Sıla, Duman, Bengü, Gripin, Murat Dalkılıç, Erdem Kınay (ft. Merve Özbey), Fatih Ürek, Fettah Can ve Suat Ateşdağlı gibi birbirinden ünlü isimlerin konserlerinde de hem müziğin hem de eğlencenin tadını doyasıya çıkardı.

Avea Whitefest 2014, birbirinden renkli partiler ve konserlerle

Uludağ'ın soğuk gecelerini ısıttı

Avea Whitefest 2014 boyunca, bembeyaz yükselen dağa karşı günün tadını çıkaran gençler; geceleri ise "After Ski Party"de kesintisiz eğlendi.

Ünlü DJ'lerden unutulmaz performanslarla günlerce süren ve dünyanın sayılı gençlik festivalleri arasında yer alan Avea Whitefest 2014, bu yıl da geride unutulmaz anılar ve kareler bıraktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Avea Whitefest 2014 Bu Yıl Eğlencenin Adresi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement