"Avea Whitefest 2014" Yeni Döneminde Murat Dalkılıç ve Gripin'i Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

"Avea Whitefest 2014" Yeni Döneminde Murat Dalkılıç ve Gripin'i Ağırlıyor

"Avea Whitefest 2014", müzik, eğlence ve kar tutkunlarını buluşturmaya 26-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ikinci dönemiyle devam ediyor

25.01.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk döneminde Uludağ'da birbirinden ünlü sanatçıları buluşturan

İlk döneminde Suat Ateşdağlı, Bengü, Fatih Ürek, Duman, Erdem Kınay & Merve Özbey'in başarılı performanslarına ev sahipliği yapan festivalin ikinci döneminde ise; Suat Ateşdağlı, Murat Dalkılıç, Fatih Ürek, Gripin ve Erdem Kınay & Merve Özbey sahne alacak.

Avea'nın ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali Avea Whitefest 2014, 26 Ocak Pazar günü başlayacak olan ikinci döneminde, ilk dönemde olduğu gibi yine birbirinden güzel konserler ve aktivitelerle Uludağ'da eğlenceyi bir kez daha zirveye taşıyacak.

Renkli etkinlikler ve beğenilen sanatçıların özel performanslarıyla kayak tatillerinin en sevilen festivali olan Avea Whitefest 2014'ün 26-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ikinci döneminde; Suat Ateşdağlı, Murat Dalkılıç, Fatih Ürek, Gripin ve Erdem Kınay&Merve Özbey sahne alacak.

Yarıyıl tatillerinin ilk adresi yine Avea Whitefest 2014!

Müzik, spor ve eğlenceyi aynı çatıda buluşturan Avea Whitefest 2014'ün, 19-23 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ilk döneminde ünlü sanatçılar Bengü, Fatih Ürek, Duman ve Erdem Kınay&Merve Özbey'in başarılı performanslarının yanı sıra; "After Ski" ve "Karaoke" partileriyle de binlerce kişi keyifli bir tatil geçirmişti.

9-13 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan 3. dönem ile son bulacak olan Avea Whitefest 2014, tüm kayak ve eğlence tutkunlarını zirvede buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Avea Whitefest 2014' Yeni Döneminde Murat Dalkılıç ve Gripin'i Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat dalkılıç: muratım seni çok ama çok seviyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement