Avea Yılın Operatörü Seçildi ! - Son Dakika
Teknoloji

Avea Yılın Operatörü Seçildi !

Avea Yılın Operatörü Seçildi !

Türkiye'nin önde gelen operatörlerinden Avea, müşteri deneyimini en iyi düzeye taşımasının nedeni ile ödüllerinin arasına bir ödül daha ekledi.

24.02.2015 16:14

Türkiye'nin önde gelen operatörlerinden Avea, müşteri deneyimini en iyi düzeye taşımasının nedeni ile ödüllerinin arasına bir ödül daha ekledi. Avrupa Birliğinde TTKD (Türk Tüketicileri Koruma Derneği) tarafından alınan karara göre Avea'yı 2015'in en çok tavsiye edilen GSM Operatörü olarak belirledi.

TTKD uzun bir anket sonucunda müşterilerinin Avea'dan memnun kaldıklarını ve tavsiye ettiklerini belirledi. 3 yıldır durmaksızın sürdürdüğü bu performans sonucu ödülü kazandı.

Son dönemde Uluslararası Stevie Ödüllerinde "En iyi Müşteri Hizmetleri" ve "En İyi Müşteri Hizmetleri Yöneticisi" dallarında ödüle layık görüldüklerini anımsatan Onat, "Yenilikçi çözümler üretiyor, teknolojimizi müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Bu yılki Uluslararası Stevie Ödülleri'nde de 8 dalda finale kaldık. Uluslararası alanda kabul gören böylesine önemli ve değerli bir organizasyonda 8 dalda ödül almak bizim için büyük bir gurur. 2015 yılında da yine müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmak öncelikli çalışma alanlarımızdan olacak. Odağımız, müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet vermek, yaratıcı ve yenilikçi ürün ve servisler geliştirmek olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Avea Yılın Operatörü Seçildi ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement